Als je zoals de meeste diereneigenaars bent, wil je het beste voor jouw harige vriend. Dat houdt ook in dat je hen een comfortabele plaats wil geven om hun hoofd te laten rusten. Traditionele bedden of kussens voor huisdieren kunnen oncomfortabel zijn en bieden niet altijd de ondersteuning die huisdieren verdienen. Petlando begrijpt dit, en daarom bieden zij orthopedische kussens voor huisdieren. Deze kussens zijn ontworpen om optimaal comfort en ondersteuning te bieden, zodat jouw huisdier de best mogelijke slaap krijgt.

Wat zijn orthopedische kussens?

Een orthopedisch kussen is een kussen wat een andere vorm heeft dan een normaal kussen. Deze aparte vorm zorgt ervoor dat wanneer je huisdieren gaan slapen het hoofd en nek in één lijn met elkaar is met het ruggenwervel. Hierdoor liggen je huisdieren in een gezonde houding en dit voorkomt lichamelijke klachten. Een Petlando orthopedisch kussen is gemaakt van traagschuim, wanneer je druk zet op dit materiaal gaat het langzaam weer terug in de oorspronkelijke houding. Doordat het lichaam van je huisdier in aanraking komt met het kussen wordt het zachter, hierdoor kan je huisdier extra comfortabel slapen.

De voordelen van Petlando orthopedische kussens voor huisdieren

De orthopedische kussens van Petlando bieden vele voordelen voor jouw honden en katten. Zo bieden de orthopedische kussens extra steun, dit zorgt voor verlichting van gewrichtspijn en andere kwalen. Doordat de orthopedische kussens zeer comfortabel zijn zorgt dit direct voor een betere slaapkwaliteit van jouw harige vriend. Wanneer je producten zoekt om de rust van je huisdieren te verbeteren dan zijn de orthopedische kussens zeker een optie. Huisdieren zijn ook een zeer belangrijk onderdeel van het gezin, het is daarom ook meer dan normaal dat je het ze zo comfortabel mogelijk wilt maken!

Hoe kies je het perfecte Petlando orthopedische kussen voor je huisdier

De orthopedische kussens van Petlando zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Het is belangrijk dat je bij de keuze van een kussen rekening houdt met de grootte van jouw huisdier. Als het kussen te groot of te klein is kan dit problemen veroorzaken. Een kussen met de verkeerde afmetingen kan ervoor zorgen dat jouw huisdier oncomfortabel slaapt en het misschien niet de ondersteuning biedt die het nodig heeft. Een ander punt om rekening mee te houden is de vulling van het kussen, sommige huisdieren verkiezen een zachter of steviger kussen. Gelukkig biedt Petlando beide opties aan zodat je het perfecte orthopedische kussen voor jouw harige vriend kan vinden!