Een puppy in huis is om te vertroetelen! Dit is een van de leukste momenten van het hebben van een hond en het geeft je de mogelijkheid om je viervoeter op de juiste manier op te voeden. Om hiermee aan de slag te gaan, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Daarom geven we je in dit artikel enkele handige tips die je kunt gebruiken voor het trainen van je nieuwe familielid.

Kies speciaal puppyvoer

Wanneer je een jong geboren puppy in huis neemt, dan is het belangrijk om te weten dat een puppy veel nieuwe dingen moet leren. Een puppy is volledig van jou afhankelijk en jij bent dus verantwoordelijk voor de verzorging en opvoeding ervan. Om te beginnen, is het van essentieel belang om goed puppyvoer te selecteren. Kies daarom voor brokken die de gelijkmatige groei en ontwikkeling van jouw pup ondersteunen. Let erop dat de brok goed verteerbaar is en beschikt over natuurlijke ingrediënten die bijdragen aan de gezondheid van je nieuwe viervoeter.

Doe een puppy cursus

Het is aan te raden om direct te beginnen met een van de vele puppy cursussen. Tijdens deze momenten leert jouw pup om te gaan met andere honden en leer je meer over het unieke gedrag van je hond. Puppy training is een uitstekende manier om een communicatielijn tussen jou en je pup tot stand te brengen. Het geeft je de middelen geeft om jouw hond het gewenste gedrag aan te leren.

Door een puppy cursus toe te voegen aan het dagelijkse schema van jouw trouwe viervoeter, zorg je voor een persoonlijke band die wederzijds enorm veel voordelen zal opleveren!

Vermijd sloopgedrag

Puppy’s vinden het geweldig om ergens op te kauwen. Voordat jouw pup het huis betreedt, zorg ervoor dat je geschikt kauwspeelgoed bij de hand hebt. Het is namelijk vrijwel onmogelijk om te voorkomen dat een puppy ergens zijn tanden in zet. Op deze manier zal je in ieder geval de kans verkleinen dat jouw puppy begint te kauwen op je nieuwe schoenen, het speelgoed van je kinderen of je waardevolle meubels! Een ander hulpmiddel is om je pup op te sluiten wanneer je van huis bent. Probeer opsluiting geleidelijk te minderen en laat je hond wennen om het huis voor zichzelf te hebben.

 

Ben jij op zoek naar uitstekend hondenvoer dat jouw vriendelijke blaffer voorziet van alle voedingsstoffen die benodigd zijn voor een gezonde ontwikkeling? Zoek dan eens op WOOOF hondenbrokken voor geweldige geperste brokken die vrij zijn van geur- kleur- en smaakstoffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *