Midden in het centrum van Amsterdam vind je Het Vachtje: Gifts, Petshop & Grooming. Dit is een grote dierenspeciaalzaak en hondenboetiek ineen. Klanten kunnen hier terecht voor dierenbenodigdheden voor honden, katten, (buiten)vogels, vissen, knaagdieren en reptielen. Naast producten en dierenvoer, geeft het personeel ook advies over de verzorging van dieren en organiseert de winkel geregeld een speciale honden(ras)dag.

Winkel en webshop

De winkel van Het Vachtje vind je dus in hartje Amsterdam: op de Haarlemmerdijk 97, gelegen tussen het Centraal Station en het Westerpark in. Het personeel spreekt er Engels. Naast deze fysieke winkel, heeft Het Vachtje ook een online webshop. Hier kun je vrijwel het gehele winkelassortiment online kopen. De verzendkosten bedragen €6,95 en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bezorgd binnen Nederland.

Dierenspullen

Dierenspeciaalzaak Het Vachtje verkoopt dierbenodigdheden voor honden, katten, (buiten)vogels, vissen, knaagdieren en reptielen. Denk aan benodigdheden zoals:

Hondenboetiek

Ook is Het Vachtje een hondenboetiek. Dat betekent dat je hier nog meer hondenspullen vindt dan in een reguliere dierenspeciaalzaak. Zo verkopen ze bij hondenboetiek Het Vachtje een ruim assortiment aan hondenkleding om je hond warm of droog te houden. Denk aan waterdichte hondenjasjes of gevoerde, warme hondenjasjes. Ook verkoopt Het Vachtje hondenshirts met grappige prints. De spullen die onder de hondenboetiek vallen, zijn van merken als Holly Loo, Puppia, Floofs and Cookies, TRILLY TUTTIE, BRILLI, Studio Proud KENTUCKY, ILMD en Trixie.

Hondentrimmen

Hondenbaasjes kunnen hun hond ook bij Het Vachtje laten trimmen. Honden met een knip-, pluk- of effileervacht zijn welkom in de trimsalon in de winkel. De in-house trimmers zijn vooral gespecialiseerd in hondenrassen zoals Doodles, Poedels, Pomeranian, Lhasa apso, Shih tzu en Boomers. Naast de vacht, kunnen de trimmers ook de oren en tanden professioneel schoonmaken of de nagels knippen en vijlen.

Hondendag

Op Facebook en Instagram post Het Vachtje over bijzonderheden in de winkel. Zo organiseert deze dierenspeciaalzaak met regelmaat een speciale hondendag: een Toy / Dwerg Poodle dag, Teckel dag, Franse Bulldog dag, Pomeriaan dag of Chihuahua dag. Op zulke dagen is er aandacht voor voeding, vragen en weetjes, zijn er aanbiedingen en wordt er een wandeling gemaakt naar een hondenspeelveld.